Slika 78

Projektovanje

Kvalitetan projekat uz racionalne troškove potreba je svakog investitora. Vodeći se propisima i pravilnicima za projektovanje uz primjenu najnovijih tehnologija izrađujemo sve vrste projekata. Dugogodišnji rad naše firme kao izvođača pruža nam sasvim drugačiji pristup projektovanju, pa se naši projekti ogledaju u jednostavnoj i brzoj izvedbi uz primjenu najkvalitetnijih materijala. Pri izradi projekata koristimo najnovije softverske pakete što garantuje stabilnu i arhitektonski inovativnu konstrukciju.  Naša misija je da svaki naš projekat u najboljem svjetlu predstavlja investitora i nas kao projektanta.Naša prednost je korištenje BIM softverskih paketa što omogućava digitalizaciju prostora i efikasnu prezentaciju naših projekata. Nudimo usluge trodimenzionalnog predstavljanja objekata, vizualizacije i animacije visokog kvaliteta.

Vrste projekata:

Idejni projekti
Glavni projekti
Izvedbeni projekti
Projekti enterijera
Legalizacija objekata
Etažiranje objekata


Nadzor

Naš tim svojim znanjem i iskustvom pruža kvalitetne usluge nadzora nad izvođenjem građevinskih projekata u oblasti niskogradnje i visokogradnje.  Naš zadatak je praćenje troškova, vremena i kvaliteta gradnje, te detaljno izvještavanje investitora o stanju na gradilištu. Mi smo Vaš siguran partner koji Vas vodi do uspješne realizacije Vašeg projekta. 


Konsalting

Pružanje konsultantskih usluga znači detaljno sagledati situaciju i definisati problem, te raditi na njegovom rješavanju. Naše iskustvo i znanje omogućava donošenje pravih rješenja uz minimalne troškove i rizike. Bilo da se radi o javnom ili privatnom, individualnom ili kolektivnom objektu, naš pristup karakteriše ozbiljnost, posvećenost i fleksibilnost u radu.

0 0